Geijerskolen

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_raw_html]JTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjJqYXZhc2NyaXB0JTNBaGlzdG9yeS5nbyUyOC0xJTI5JTIyJTNFJTNDaW1nJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cCUzQSUyRiUyRnRlZ2xhcHAuZGslMkZ3cC1jb250ZW50JTJGdXBsb2FkcyUyRjIwMTMlMkYxMiUyRk5hdmlnYXRpb25fcGlsLnBuZyUyMiUzRSUzQyUyRmElM0U=[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_single_image image=”2406″ img_link_target=”_self” alignment=”center” img_size=”full” img_link=”http://www.teglapp.dk/cases/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]Bygherre:
Malmö Kommune

Arkitekt:
Sydark Konstruera [/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Fugtskadet skole får nyt liv

Geijerskolen i Malmö blev bygget i 1950’erne. Nu skal den udvides og ombygges. Hovedbygningen er i tegl. Tilbygningerne, der blev bygget nogle år senere, har træfacader.

Skoleinspektøren har karakteriseret skolens lokaler som dårlige for arbejdsmiljøet. De er kolde, fugtskadede og indeluften er dårlig. Malmö Kommune har besluttet at rive træbarakkerne ned og erstatte dem med moderne lokaler med teglfacader med bærende betonkonstruktioner.

Sydark Konstruera har fået til opgave at skabe en tilbygning til den oprindelige skolebygning samt to nye huse, der skal blive kantine og idrætshal.

“Vi arbejder gerne med tegl”, siger Helena Hammer, arkitekt SAR/MSA og ansvarlig for det, som skal blive den nye Geijerskole.

“Det er spændende at arbejde med de mange teglfarver, der findes i dag, og vi kommer til at knytte an til den gamle skole I vores farvevalg. I denne sammenhæng kan det også være godt at tænke på, at tegl er modstandsdygtigt mod hærværk”.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_separator][vc_column_text el_class=”footerlinks”]

Temperatur      Indeklima      Bæredygtighed      Miljø      Økonomi      Vedligehold      Levetid      Fugt      Energi      Livscyklus      Cases      Kontakt

[/vc_column_text][vc_separator][/vc_column][/vc_row]